Concert Pink Martini la Sala Palatului

http://www.bestmusic.ro/pink-martini/concerte-pink-martini/concert-pink-martini-la-sala-palatului+109701.html

Concert Pink Martini la Sala Palatului

Locatie: Sala PalatuluiBucuresti Calea Victoriei

Data: 26 Mai 2012

Pret: 88-200 lei

http://www.youtube.com/watch?v=yQYu51hlkLk&feature=related

Pink Martini si va include cele mai apreciate piese ale orchestrei: „Una Notte a Napoli”, „Hang On Little Tomato”, „Donde Estas Yolanda?”, „Hey Eugene”, „Sympathique (Je ne veux pas travailler)”, „Lilly”, „Que Sera Sera” sau „Amado Mio”.

Pe 26 mai 2012, orchestra Pink Martini revine in Romania pentru un concert extraordinar, ce face parte din turneul de promovare a albumului ‘A Retrospective’. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti.

Pentru Pink Martini, opririle in Romania au devenit deja o traditie, membrii “micutei orchestre” declarand ca se simt aici la fel de bine ca acasa. Cu un sound ce imbina influente variate, de la cuban-jazz simuzica de camera pana la marsuri braziliene si soundtrack-uri de filme noir, cei 12 membri ai orchestrei originare din Portland, Oregon, si-au etalat pana acum repertoriul multilingvistic pe scene din intreaga lume.

Muzica lor vintage, sofisticata, cosmopolita, este o plimbare nocturna prin marile porturi si orase ale lumii, cu povestile si parfumul lor. Din Orientul Mijlociu, prin porturile din Istanbul, Napoli si Lisabona, la cafenelele din Paris sau la plajele braziliene… concertele Pink Martini exclud riscul monotoniei.

„Pink Martini se inspira din musical-urile romantice de la Hollywood din anii 40 sau ’50 … cu o perspectiva mai globala. Scriem o multime de melodii … dar cantam si piese precum „Andalucia” a lui Ernesto Lecuona sau „Amado Mio”, din filmul „Gilda” al Ritei Hayworth … Intr-un anumit fel, facem arheologie muzicala, fiindca sapam prin inregistrari din trecut  si redescoperim cantece minunate”, spune liderul trupei, Thomas Lauderdale.

Urmand albumul „A Retrospective”, concertul de pe 26 mai va face o trecere in revista a celor 16 ani de cariera Pink Martini si va include cele mai apreciate piese ale orchestrei: „Una Notte a Napoli”, „Hang On Little Tomato”, „Donde Estas Yolanda?”, „Hey Eugene”, „Sympathique (Je ne veux pas travailler)”, „Lilly”, „Que Sera Sera” sau „Amado Mio”.

Biletele intra in vanzare de astazi, 8 februarie, si pana pe 19 februarie pot fi achizitionate la preturi promotionale: 88 lei, 112 lei, 136 lei, 160 lei, in functie de categorie. Incepand cu data de 20 februarie, tichetele costa 110 lei, 140 lei, 170 lei sau 200 lei. Se pot cumpara online, pe http://www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Eveniment organizat de Events.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s