Propunere intalniri ritmice pt ateliere artistice

*
*
*
Buna dragii mei,
Propunere intalniri ritmice pt ateliere:  desenul formelor / pictura / arta biografica / geometrie proiectiva.
Scop
– pt dezvoltarea armonioasa pe mai multe planuri a fiecaruia in parte, si de ce nu, si ca grup J
Intentie
 – pe langa partea de studiu si meditatie simt nevoia de ateliere practice si artistice, de aceea va propun aceasta idee. In plus am observat felul minunant in care lucreaza asupra mea aceste tipuri de ateliere artistice.
*
*
*
Eu in ultima vreme m-am mai preocupat cu desenul formelor si multa bucurie si intelegere mi-a adus aceasta practica. Pe viitor vreau sa aprofundez mai mult in domeniul artei inspirate din antroposofie astfel ca voi cauta sa lucrez mai mult in desenul formelor / pictura / arta biografica / geometrie proiectiva (si Bothmer bineinteles J) si oricine e interesat de ele il invit sa ma contacteze pt a discuta posibilitatea unor intalniri ritmice (de 2 ori pe luna, pt inceput la SAR daca este posibil, cu un professor atunci cand ne strangem un grup min de persoane, si fara professor cand nu atingem un numar de ex de 5 oameni). Cu alte cuvinte in functie de cati doritori (vad asta ca pe o necessitate izvorata din sufletul fiecaruia, dar care ar fi bine sa fie sustinuta ritmic si la modul serios, si nu doar din cand in cand) deci in functie de doritori  ne strangem sa vorbim sa ne organizam singuri sau cu ajutorul altor prieteni de la SAR.
*
*
*
PS:
In ultima vreme mi se intareste convingerea ca rolul Artei in viata fiecaruia ar trebui sa ocupe un loc din ce in ce mai important, chiar vital. Avem nevoie de arta nu doar ca sa ne gadile in mod placut simturile, ci ca sa ne explice intr-un limbaj personal la fiecare in parte misterul vietii si lucrurile care ne scapa in viata de zi cu zi. Ne-am desensibilizat si e cazul sa ne indreptam privirea din nou catre sensibil si catre ceea ce izvoraste in mod continuu Viata si Bucurie.Cu totii avem talent pt a pune culoare, a trasa linii a ne exprima, si cateodata e un act de curaj sa tii o pensula in mana sau un creion si sa lasi o amprenta minunata din tine pe hartia alba. Pe tine ce te inspira, ce te bucura cel mai tare pe lumea asta?
*
*
*
Reclame

Un gând despre &8222;Propunere intalniri ritmice pt ateliere artistice&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s