Curs Deschis de Gimnastica Bothmer, 10 sept.2012

A DARUI SI A PRIMI 

Curs Deschis de Gimnastica Bothmer, 10 sept.2012

Dragi prieteni,

… pornind de la faptul că ne naştem cu un set de pattern-uri inconştiente pe care le numim arhetipuri

… că adesea nu ne dăm seama când un arhetip ne influenţează (într-un sens sau altul) modul în care relaţionăm cu ceilalţi…

… şi că devenind mai conştienţi de arhetipurile pe care le trăim, ne creăm o viaţă sufletească mai bogată şi mai împlinită (cultivându-le într-un sens nou, conştient)…

Vă invit să explorăm prin MIŞCARE tema arhetipală A DĂRUI ȘI A PRIMI, prin jocuri, exerciţii de amplificare a percepţiei, mişcări cu sens şi exerciţii tipice gimnasticii Bothmer.

Tema va fi lucrată în cadrul a 3 explorări independente, nefiind astfel obligatorie (ci doar recomandată) participarea la toate acestea; astfel, fiecare ia cât are nevoie din experienţa respectivă, într-un mod plăcut şi armonios.

Dorim să oferim ceva, cum facem asta? Cum ne exteriorizăm intenţia interioară? Până unde poate ajunge ”oferta” noastră? Unde are loc întâlnirea cu celălalt? Suntem cu adevărat prezenți la întâlnire într-un mod obiectiv, viu şi clar, ca să putem oferi în mod autentic?

Cineva ne oferă ceva, primim necondiţionat? ”Primirea” ca alegere…dacă alegem să primim, cum facem acest lucru? Unde are loc întâlnirea cu celălalt? Cum primim în mod autentic? Putem ”deschide” un spațiu nou, comun cu cel care oferă, unde poate avea loc un ”schimb” deschis și sincer?

Haideţi să explorăm împreună posibilităţile pe care le avem, ca oameni moderni, de a ne exprima capacitatea de a dărui precum și cea de a primi ceea ce ni se oferă, în relațiile cu ceilalți.

Vă aştept cu drag în Str.Vişinilor nr.17 (lângă hala Traian, sediul Societății Antroposofice din România), etaj 1, în zilele de Luni, orele 19:00–21:00, începând cu 10 Septembrie 2012, ţinuta accesibilă mişcării, 25 ron/întâlnire.

Claudiu Pănculescu                                                                                                        
0723 144 201 
 
PS: Va rog sa dati forward celor interesati. Multumesc.

Claudiu Pănculescu este gimnast Bothmer, certificat de Bothmer Movement International şi Asociaţia de Gimnastică Bothmer România, precum şi trainer, acreditat de CNFPA.

PDF : Reincepem 2012 promo

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s