Curaj!

* * *

Acesta e un mesaj care mi~ar fi prins bine sa~l fi primit in momentele grele, si il dau in eter pt a-i incuraja pe cei ce poate au nevoie: In viata sunt inaltimi si adancimi. Cateodata stam prea mult timp intr~o prapastie si uitam ca exista si o zona cu lumina, speranta sau lucruri bune. Ai incredere, cere ajutor si roaga~te pt un semn. Adu~ti aminte cand ai depasit ultima oara un obstacol foarte greu care credeai ca e imposibil. Tu cel din viitor vei avea nevoie sa fi trecut prin experienta de acum. Curaj!

~ curajul e o valoare prea rastalmacita si contorsionata pentru adevarata sa valoare ~ curajul despre care vorbesc se naste la granita la care aproape ca ai capitulat in fata tuturor vicisitudinilor si totusi ceva te face sa tasnesti, sa stai drept, sa infrunti ce ai de infruntat, e curajul din batalia cea mare in care totul iti spune ca n~ai nici o sansa si in acelasi timp Eul iti spune ca fapta ta e tot ce detii si manifesti ~ iata actul de curaj: sa Fii in ciuda a tot ce se ridica impotriva…

* * *

Courage its a spiritual force or value that very often is misinterpreted or used as reckless courage in acts of unconscious impulses.

The courage that i talk about is that type of courage that appears in the last moment, at a very thin border with  the land of despair and surrender in front of the hardships of life … but in the last moment something makes you to rise from depths or smallness of the frighten hopeless being, to stand facing whatever is in front of you; is that courage from the biggest and most important of all struggles when everything shouts at you that you don’t have a chance in this war and in the same time a clear voice is telling that your deed and your manifestation as I is all you can bring into this fight: and here is the last act of courage TO BE in spite of all rising against…

I wrote all this because some years ago a dear friend encouraged me by saying only one word: “Curaj!” courage, and I felt it, each time, i felt the courage, it was precise, it was there, as a force, making me to continue… only one word and such a power… each time, never diminishing its force.

* * *

Sri Prem Baba, astazi:

„Din moment ce traiesti in acest plan, inevitabil la un anumit dat vei fi vizitat de oboseala si de indoiala. Cand momentul asta vine, este posibil sa pierzi conexiunea cu intelepciunea sacra care iti ilumineaza intelegerea si iti ghideaza pasii. Asta se intampla mai ales cand treci prin dificultati: cand viata iti ia lucrurile pe care le credeai ca sunt ale tale ca sa le pastrezi, cand experimentezi pierderea, cand simti durerea. In momentul asta, uitarea pune stapanire pe tine: uiti pana si ca deconstructia este binevenita, pentru ca adevarul se poate manifesta numai atunci cand ceea ce e fals cade. Daca ceva se distruge, este pentru ca e fals. Ceea ce e construit din inima nu poate fi distrus. Dar ceea ce e o masca si eu idealizat, la un moment dat va cadea.”

* * *

🙂

via FB via Anatol Basarab

Clientul: Am o problema in sistem. Se blocheaza si trebuie mereu sa resetez.
Serviciul Tehnic: Puteti instala softul DRAGOSTE?

Clientul: Da, cred ca pot. Nu sunt un expert, dar cred ca ma pot descurca. Ce trebuie sa fac mai intai?
Serv.Tehnic: Primul lucru este sa deschideti INIMA. Ati gasit-o?

Clientul: Da, numai ca acolo ruleaza deja cateva programe chiar acum. Este bine sa instalez programe cand deja altele sunt rulate?
Serv.Tehnic: Ce programe sunt deschise?

Clientul: Sa vad… Sunt deschise programele DURERE.EXE, TRISTETE.BAT, DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM.
Serv.Tehnic: Nici o problema. DRAGOSTEA va sterge automat DURERE.EXE din sistemul operational curent. Va ramane in memoria dvs. permanenta, dar nu va mai perturba niciodata alte programe. DRAGOSTEA va suprascrie TRISTETE.BAT cu un modul numit BUCURIE.EXE. Dar trebuie sa dezinstalati singur DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM. Aceste programe nu permit instalarea completa a DRAGOSTEI. Puteti face asta?

Clientul: Nu stiu cum sa le dezinstalez. Au un mesaj de „eroare”. Ma puteti ajuta?
Serv.Tehnic: Cu placere. Mergeti in [Start Menu] si cautati IERTARE.EXE. Faceti acest lucru ori de cite ori apar DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM, pana cind vor fi complet disparute din sistemul dvs.

Clientul: OK. Am terminat! DRAGOSTEA a inceput sa se instaleze automat! Asa este normal?
Serv.Tehnic: Este perfect! Trebuie sa primiti un mesaj care spune ca programul se instaleaza pentru toata viata in INIMA sistemului dvs. Aveti acest mesaj?

Clientul: Da, il am. Acum programul este complet instalat?
Serv.Tehnic: Da, numai ca aveti acum numai modulul de baza. Trebuie sa va conectati la alte INIMI ca sa puteti face upgrade-uri.

Clientul: Oh! Am deja un mesaj de eroare. Ce trebuie sa fac?
Serv.Tehnic: Ce spune acest mesaj?

Clientul: Spune: „Eroare 412 – Programul nu poate rula pe componentele interne”. Ce inseamna asta?
Serv.Tehnic: Nu va ingrijorati, asta este o problema simpla. Inseamna ca DRAGOSTEA este setata sa ruleze pe o INIMA externa si nu a fost rulata inca in INIMA dvs. Este unul din cele mai dificile lucruri in programare. Trebuie sa aveti DRAGOSTE interioara pentru propriul sistem inainte de a incerca sa va conectati la DRAGOSTEA altor sisteme.

Clientul: Si ce trebuie sa fac?
Serv.Tehnic: Puteti gasi AUTOACCEPTAREA?

Clientul: Da, am gasit-o.
Serv.Tehnic: Excelent, incepe sa fie foarte bine! Acum inserati urmatoarele fisiere si copiati-le in directorul „INIMA MEA”: IERTARE.DOC, AUTOACCEPTARE.TXT, BUNATATE.DOC si INCREDERE.TXT. Sistemul dvs. va rescrie toate fisierele. Apoi va trebui sa stergeti SARCASM.EXE si sa goliti cutia de gunoi astfel incat sa fiti sigur ca nu a mai ramas nimic rau si niciodata nu va mai fi rulat.

Clientul: Am reusit! Hei! INIMA mea incepe sa aiba noi fisiere: ZAMBET.MPG este pe monitor chiar acum si un mesaj imi spune ca PACEA.COM, COMPASIUNEA.EXE si MULTUMIREA.COM se instaleaza in toata INIMA mea!
Serv.Tehnic: Inseamna ca DRAGOSTEA este instalata si ruleaza. Ar trebui sa va descurcati singur de acum. Inca un lucru inainte de a termina …

Clientul: Va ascult.
Serv.Tehnic: DRAGOSTEA este un program distribuit gratuit. Fiti sigur ca o daruiti curata la orice sistem cat timp veti fi conectat la serverul principal – MAREA DRAGOSTE! Veti primi inapoi module cu adevarat valoroase.

Clientul: Asa voi face. Multumesc pentru ajutor.
Serv.Tehnic: INIMA sa-ti fie binecuvantata cu multa DRAGOSTE!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s