miscare Bothmer – tema lunii „Tărâmului de SUS şi a Tărâmului de JOS” (zodie Berbec)

Buna, recomand din toata inima aceste sesiuni de miscare si jocuri cu mingea din fiecare zi de luni de la 19-21.

Cititi detalii mai jos, si daca aveti intrebari nu ezitati sa-l  intrebati pe organizator Claudiu, sau pe mine. Dati mailul mai departe cui poate fi interesat si curios.

 O zi faina!

…………………………..

Dragi prieteni,

… pornind de la faptul că ne naştem cu un set de pattern-uri inconştiente pe care le numim arhetipuri

… că adesea nu ne dăm seama când un arhetip ne influenţează (într-un sens sau altul) modul în care relaţionăm cu ceilalţi…

… şi că devenind mai conştienţi de arhetipurile pe care le trăim, ne creăm o viaţă sufletească mai bogată şi mai împlinită (cultivându-le într-un sens nou, conştient)…

Vă invit să explorăm tema arhetipală a Tărâmului de SUS şi a Tărâmului de JOS prin jocuri, exerciţii de amplificare a percepţiei, mişcări cu sens şi exerciţii tipice gimnasticii Bothmer.

Tema va fi lucrată în cadrul a 3 explorări independente, nefiind astfel obligatorie (ci doar recomandată) participarea la toate acestea; astfel, fiecare ia cât are nevoie din experienţa respectivă, într-un mod plăcut şi armonios. Această temă corespunde forţelor zodiacale ale Berbecului. 

Vă aştept cu drag în Str.Vişinilor nr.17 (lângă hala Traian) etaj 1, în zilele de Luni, între 19:00–21:00, cost 20 ron/întâlnire (alte detalii în attach).

Claudiu

0723 144 201

claudiu_panculescu@yahoo.com

Lucrul cu dispoziţiile zodiacale în diversitatea lor ne întregeşte imaginea despre relaţia om-cosmos; de aceea nu doar nativii acestei zodii pot sau ar trebui să participe ci, dimpotrivă, recomandarea este să se lucreze cât mai multe zodii (ideal toate), deoarece influenţele lor sunt oricum prezente ca şi întreg în viaţa noastră. Diferenţa este că în perioada zodiacală respectivă suntem mai „potenţaţi” în a lucra cu arhetipurile din acea perioadă a anului.

Cei care doresc să participe sunt rugaţi să mă anunţe prin tel/sms/e-mail.

Vizualizeaza Prezentarea PDF: berbec

* * * * *

Lasă un comentariu