Ateliere Artistice

ateliere-artistice-v1
,,Oamenii resimt in general o mare bucurie de pe urma culorii. 
Ochiul are nevoie de ea ca si de lumina. Aduceti-va aminte de inviorarea pe care ati simtit-o cand, 
intr-o zi mohorata, soarele a luminat o parte restransa a unui peisaj, facand vizibile acolo culorile.” ~  Goethe

“Experimentare prin forma si culoare”

Cu prof. Alina Serbu

Sambata 9 februarie

10.00 – 13.00

(2 ore exersare, 1ora pregatiri + discutii pe lucrari)

casa Rudolf Steiner, str Visinilor zona Hala Traian

http://antroposofie.ro/ramuri/bucuresti/calendar/

Costuri: 

Recomandam o donatie minima de 10-15ron (pentru sala + profesor)
5ron (materiale – sau puteti sa aduceti cu voi cele necesare)

Aceasta intalnire face parte dintr-un ciclu de intalniri bi-lunare, sambata 10.00 – 13.00 (se confirma data si detaliile inainte de fiecare intalnire.

Daca sunteti interesati de participarea la aceste ateliere artistice cu tematica deschisa, trimiteti un mail la: eleniaro@yahoo.com (Pentru intrebari / confirmari cu min 1 zi inainte)Oricine este binevenit sa se alature pentru exersare, punem si materiale la dispozitie contra unei sume modice (5-10 ron)
sau puteti sa aduceti cu voi cele necesare (hartie, creioane, pastel, pensule, culori acrilice, altele).O exersare artistica aduce multe beneficii, experimentarea liniei a culorilor si a simtului creativ aduce o inviorare pt trup minte si spirit,
imbogateste viata sufleteasca si in functie de abordari are si rol terapeutic.https://oalexa.wordpress.com/2012/09/17/desenul-formelor/
https://oalexa.wordpress.com/2012/08/15/propunere-intalniri-ritmice-pt-ateliere-artistice/
https://oalexa.wordpress.com/mandala/
https://oalexa.files.wordpress.com/2012/05/desene-2012-v21.pdfPS: dati informatia mai departe cui poate fi interesat.

In ultima vreme mi se intareste convingerea ca rolul Artei in viata fiecaruia ar trebui sa ocupe un loc din ce in ce mai important, chiar vital. Avem nevoie de arta nu doar ca sa ne gadile in mod placut simturile, ci ca sa ne explice intr-un limbaj personal la fiecare in parte misterul vietii si lucrurile care ne scapa in viata de zi cu zi. Ne-am desensibilizat si e cazul sa ne indreptam privirea din nou catre sensibil si catre ceea ce izvoraste in mod continuu Viata si Bucurie.Cu totii avem talent pt a pune culoare, a trasa linii a ne exprima, si cateodata e un act de curaj sa tii o pensula in mana sau un creion si sa lasi o amprenta minunata din tine pe hartia alba. Pe tine ce te inspira, ce te bucura cel mai tare pe lumea asta?

 

Lasă un comentariu